Mulgi pruulikoja pruulmeistri Lauri Vaiksaare tõdemust mööda koosneb maaelu kahest komponendist: magusast ja kibedast. Umbes samamoodi on end kokku põiminud toosama pruulikoda ja kahepäevane festival «Urissaare kantri». Eile õhtul ühendati aga alles augustis toimuv kantrifestival sel nädalavahetusel peetavate Karksi kihelkonna kodukandipäevadega.
Tellijale
Kodukandipäevadel tehti kantrifestivalile soe sisse
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nimelt tutvustati Karksi-Nuia paisjärve kaldal kodukandipäevade ühe osana eesootava festivali ametlikku kesvamärjukest, Mulgi pruulikojas valminud õlut Lasso. Tolles joogis on pruulmeistri sõnul üritatud tabada just toda maaelu essentsi – üheaegset magusust ja kibedust.