Kolm suurt vargust nädalas. Kas tegutseb uus jõuk?

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei andmetel olid varaste ohvriks langenud kuurid lukustatud, kuid see ei suutnud sissetungijaid eemal hoida.
Politsei andmetel olid varaste ohvriks langenud kuurid lukustatud, kuid see ei suutnud sissetungijaid eemal hoida. Foto: Margus Ansu / Postimees

Isegi kaks suurt aias ringi jooksvat Kaukaasia lambakoera ei suutnud takistada sel nädalal Kildul tegutsenud vargaid, kes viisid majapidamisest ära hulga tööriistu. Samasuguseid vargusi oli lõppenud nädalal veel kahes Viljandi- ja kolmes Võrumaa külas.

«Vargad võtsid ainult tööriistu,» nentis Kildul murutraktorist, betoonikopterist, trimmerist ja veel mitmest töövahendist ilma jäänud inimene. «Nad olid majaukse lahti murdnud, aga kodutehnikat ei puutunud. Suur telekas seisis oma koha peal.»

Murutraktori vargus viitas sellele, et vargad pidid olema äärmiselt julged. Traktor seisis kahe meetri kõrguse traataia ääres, mille taga oli kaks suurt Kaukaasia lambakoera. «Kaukaaslane võib sellisest aiast üle ka tulla,» sõnas koerte omanik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles