Pärsti valla lapsed saavad suu magusaks ja näo naerule

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Täna, 1. juunil kell 16.30 algab Ramsi lasteaia-algkooli hoovis Pärsti valla lastekaitsepäev, kus kõik osalejad saavad tasuta jäätise.


Üritust korraldatakse kuuendat aastat ning seekord on peateema liiklus ja sport. Kohal on lõvi Leo, kes lahendab koos lastega ristsõnu, kontrollib jalgrataste korrashoidu ja kiivrite kandmist.

Lapsed saavad tutvuda politseiautoga ning panna end proovile jalgratta vigursõidus. Kavas on liiklusteemaline joonistusvõistlus ja sportlikud jõukatsumised igale eale: suusasaapavise, täpsusvisked, köievedu ja teatevõistlus. Vaatemänguliseks kujuneb kindlasti igal aastal suurt populaarsust kogunud jalgpallimatš valla ametnike ja noorte vahel. Tublimad saavad auhinna.

Kõiki osalejaid ootab tasuta jäätis. Väiksemad lapsed võivad hüpata batuudil ja lasta endale teha näomaalinguid.

Pärsti valla lapsed rõõmustavad pealtvaatajaid ja osalejaid laulude ja tantsudega. Haridusasutuste juhid ning õpilasomavalitsus pakuvad kohvikus omatehtud küpsetisi.

Tegevusi jagub kogu perele kolmeks tunniks.

Korraldatud on ka bussiliiklus, täpsem info valla kodulehelt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles