Tantsijad lõpetasid hooaja

, tantsuõpetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Germo Paas ja Annabel Kõva võitsid Pärnus kuue tantsu klassis.
Germo Paas ja Annabel Kõva võitsid Pärnus kuue tantsu klassis. Foto: Priit Vares

22. mail peeti Tartus võistlustantsuhooaja viimane karikavõistluste etapp. Viljandi huvikooli tantsuklubi Linavästrik noored Ants Edgar Osi ja Age Arusalu saavutasid seal juunioride teises D-klassis Ladina-Ameerika tantsudes kolmanda koha ja standardtantsudes viienda koha. D-klassis kaasa teinud laste E-klassi paar Egon Paala ja Kristel Moorats jõudis laste D-klassis Ladina-Ameerika tantsudes 16. kohale. E-klassi arvestuses teenis paar teise koha.

Maikuu viimasel nädalavahetusel võõrustas tantsijaid Pärnu. Kõrgeid kohti jagus ka Viljandi noortele. Möödunud laupäeval seal peetud «Tähtede turniiril» osalenud Ain Erich Osi ja Patricia Tuuling said juunioride teises E-klassis kuuenda koha.

Hooaja lõpetas pühapäeval traditsiooniliselt tantsuklubi Mini-Foks korraldatud turniir Pärnu kuursaalis. Laste teises ja juunioride esimeses ühendatud kuue tantsu klassis tuli võitjaks tantsuklubi Linavästrik lasteklassi paar Germo Paas ja Annabel Kõva. Nende klubikaaslased Romet Abzalon ja Elis Sõõrd olid viiendad.

Ühendatud laste teises ja juunioride esimeses E-klassis saavutasid Egon Paala ja Kristel Moorats Ladina-Ameerika tantsudes viienda koha.

Osavõturohkel võistlusel pakkusid kõigis klassides tugevat konkurentsi mitme Läti tantsuklubi paarid.

Päeva lõpetasid hobitantsijad. Esikoha tõid Viljandisse Linavästrikku esindanud Olev Mets ja Lii Kask algajate seenioride klassis. Sama klubi paar Jüri Turjakas ja Maret Lina jõudsid seenioride E-klassis kuuendale kohale. Klubi Promenaad tantsijad Ants Moks ja Marve Ritson olid kaheksandad. Seenioride D-klassis said viienda koha Meelis Lond ja Piret Lond Promenaadist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles