Ametnikud kontrollisid Viljandimaal maasikakorjajaid

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kolmapäeval Viljandimaal maasikakorjajaid kontrollinud piiriametnikud tuvastasid hulga rikkumisi. Pilt on tehtud mõni aasta tagasi ning on illustratiivne.
Kolmapäeval Viljandimaal maasikakorjajaid kontrollinud piiriametnikud tuvastasid hulga rikkumisi. Pilt on tehtud mõni aasta tagasi ning on illustratiivne. Foto: Elmo Riig

Eile Viljandimaal maasikakorjajaid kontrollinud piiriametnikud tuvastasid hulga rikkumisi.

Kolmapäeval kontrollisid piiriametnikud ühes maksu- ja tolliametnikega Mulgi ja Viljandi valla maasikakasvatusi, et tuvastada, kas töötajatel on Eestis viibimiseks ja siin töötamiseks seaduslik alus. Kontrolliti nelja juriidilist ja 37 füüsilist isikut, kelle hulgas oli peale eestlaste lätlasi ja ukrainlasi.

Lõuna prefektuuri pressiesindaja sõnul selgus, et üks ukrainlane töötas Eestis ebaseaduslikult, ning talle määrati rahaline karistus. Lisaks tuvastati 16 inimest, kes ei olnud töötajate registrisse kantud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles