Ugala jagas välja Kuldõunad

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärast paariaastast eemalolekut naasis Leila Säälik Ugala lavale mullu sügisel, kui esietendus «Grace ja Glorie».
Pärast paariaastast eemalolekut naasis Leila Säälik Ugala lavale mullu sügisel, kui esietendus «Grace ja Glorie». Foto: Elmo Riig

Ugala teatri kevadpeol jagati välja traditsioonilised publikupreemiad Kuldõunad.

Publikul oli tänavu võimalik valida 11 lavastuse vahel, mis jõudsid lavale eelmise aasta suvest tänavu maini.

Lõppeva hooaja uuslavastused olid «Jürka», «Grace ja Glorie», «Karlsson katuselt», «Kollane nool», «Maakad», «Mee hind», «Meeste kodu», «Postmodernsed leibkonnad», «Salaste laulupidu», «Isa talveuni» ja «Väikesed vanamehed».

Teatripublik sai interneti vahendusel või teatrimajas hinnata lavastust ja selle kujundust ning anda hääle parimale mees- ja naisnäitlejale.

Parima kujunduse tunnustuse pälvis Jaak Vausi töö Peeter Tammearu lavastuses «Jürka», parimaks lavastuseks hääletas publik «Grace'i ja Glorie», mille tõi lavale Indrek Sammul.

Naisnäitleja Kuldõun kuulub Leila Säälikule osatäitmise eest lavastuses «Grace ja Glorie». Meesnäitlejatest pälvis publiku poolehoiu Aarne Soro, kes teeb kaasa viies Ugala uuslavastuses.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles