Suure-Jaani seljatas Viljandi, väikestest oli parim Halliste

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sakala mängude sportlikus programmis oli 16 ala, mis olid jagatud kaheksale päevale. Suurima osavõtjate arvuga oli kergejõustik.
Sakala mängude sportlikus programmis oli 16 ala, mis olid jagatud kaheksale päevale. Suurima osavõtjate arvuga oli kergejõustik. Foto: Madis Luik

Kümnendate Sakala mängude üldvõidu teenis Suure-Jaani vald, kes edestas Viljandi linna ja Pärsti valda. Väikeste omavalitsuste arvestuses oli Paistu valla ja Võhma linna ees võidukas Halliste.


Sakala mängude sportlikus programmis oli 16 ala, mis olid jagatud kaheksale päevale. Suurima osavõtjate arvuga oli kergejõustik, mis sai määrvaks ka suurte ehk üle 3000 elanikuga omavalitsuste võitja selgitamisel.

Koondtabelisse võrdselt punkte korjanud Suure-Jaani ja Viljandi vahelises rebimises tagas endale üldvõidu Suure-Jaani, sest nende kergejõustiklased olid staadionil võiskondlikult linlastest edukamad.

Suurtest omavalitsustest oli kolmas Pärsti vald, punkte teenis selles arvestuses kaheksa omavalitsust.

Väikeste omavalitsuste seas võitis taas Halliste vald, teisena lõpetas Paistu ning kolmandana Võhma linn. Selles tabelis oli võrdselt punkte Paistul ja Võhmal ning määravaks sai kergejõustik. Tänavu oli esindatud kümme väikest omavalitsust.


JÄRJESTUS
SUURED OMAVALITSUSED
1. Suure-Jaani — 324 punkti
2. Viljandi — 324 punkti
3. Pärsti — 309 punkti
4. Tarvastu — 285 punkti
5. Karksi — 280 punkti
6. Viiratsi — 200 punkti
7. Põltsamaa vald — 141 punkti
8. Põltsamaa linn — 22 punkti

VÄIKESED OMAVALITSUSED
1. Halliste — 163 punkti
2. Paistu — 151 punkti
3. Võhma — 149 punkti
4. Saarepeedi — 149 punkti
5. Kolga-Jaani — 141 punkti
6. Mõisaküla — 102 punkti
7. Abja — 91 punkti
8. Põdrala — 64 punkti
9. Kõo — 52 punkti
10. Kõpu — 13 punkti

Võistluste protokollid on saadaval Viljandimaa spordiliidu kodulehel.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles