Riigikogulane küsib Riia maanteele kolmandat foori

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellesse kohta, kuhu Helmut Hallemaa arvates peaks septembriks uus ülekäigurada tulema, on Männimäe inimesed aastate jooksul juba raja sisse tallanud.
Sellesse kohta, kuhu Helmut Hallemaa arvates peaks septembriks uus ülekäigurada tulema, on Männimäe inimesed aastate jooksul juba raja sisse tallanud. Foto: Elmo Riig

Viljandi pikimale tänavale Riia maanteele uue ülekäiguraja tegemiseks riigieelarvest 10 000 eurot linnale toonud riigikogu liige Helmut Hallemaa on veendunud, et see vajaks ka foori, kuid linnajuhid pole nõus mõnesajameetrisele lõigule kolmandat foori paigaldama.

"Fooriks pole raha," põhjendas Viljandi abilinnapea Kalvi Märtin.

Hallemaa soovidest veel sammu võrra kaugemale astub aga maanteeameti liikluskorraldaja, linna liikluskomisjoni liige Alard Tallo, kelle meelest ei peaks Riia maanteele uut ülekäigurada üldse ehitama. Tallo soovitab rajada ülekäigukoha, kus jalakäijal poleks eesõigust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles