Viljandi huvikooli koduleht on mitu päeva maas olnud

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi huvikooli veebilehe asemel leiab teksti, et server on suletud. Eesti hariduse ja teaduse andmesidevõrgu kodulehelt saab lisaks teada, et see suleti 1. juulist.
Viljandi huvikooli veebilehe asemel leiab teksti, et server on suletud. Eesti hariduse ja teaduse andmesidevõrgu kodulehelt saab lisaks teada, et see suleti 1. juulist. Foto: Marko Saarm

Viljandi huvikooli veebileht pole praegu kättesaadav, sest selle andmed jäid serverisse, mis suleti.

Huvikooli direktor Piret Mädamürk kinnitas, et asjaga tegeldakse, ning avaldas lootust, et koduleht on peagi uuesti üleval. Millal selleni võidakse jõuda, ei osanud ta eile arvata.

Kui trükkida veebiotsingusse Viljandi huvikooli aadress www.huvikool.ee, täitub ekraan valge lehega, mille vasakus ülemises nurgas sedastatakse lakooniliselt, et server nw.eenet.ee on suletud, ning juhatatakse edasi Eesti hariduse ja teaduse andmesidevõrgu EENet kodulehele. Sellelt saab teada niipalju, et virtuaalveebide platvormi Havike ja veebimajutuse nw.eenet.ee pakkumine lõppes 1. juulist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles