Sakala keskuses algavad lahingud ruudulisel laual

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsest pühapäevani mängitakse Viljandi Sakala keskuses Ilmar Raua mälestuseks malet. Esindusliku koosseisuga rahvusvahelisel mõõduvõtul teeb kaasa kogu Eesti maletajate paremik. Möödunud aasta turniiril tehtud pildil on üks Eesti noorema põlvkonna andekamaid mängumehi Ottomar Ladva.
Homsest pühapäevani mängitakse Viljandi Sakala keskuses Ilmar Raua mälestuseks malet. Esindusliku koosseisuga rahvusvahelisel mõõduvõtul teeb kaasa kogu Eesti maletajate paremik. Möödunud aasta turniiril tehtud pildil on üks Eesti noorema põlvkonna andekamaid mängumehi Ottomar Ladva. Foto: Marko Saarm / Sakala

Reedest pühapäevani on Viljandi Sakala keskuses üpriski vaikne, ehkki sinna koguneb hulganisti mehi ja naisi. Teoks saab 52. Ilmar Raua mälestusturniir, kuhu on rahvusvahelise maletajate seltskonna kõrval oodatud ka kõik selle ala harrastajad.

Korraldusmeeskonna liige ja üks Eesti male toetusühingu eestvedaja Margus Sööt peab mõõduvõtu põhifavoriidiks mullust võitjat, Läti suurmeistrit Aleksei Širovit, kes kuulus aastate eest maailma maletajate tippu ja on osalenud mitmel maailma tiitlipretendentide turniiril. Tema võitu üritab aga väärata mitu Eesti suurmeistrit. Söödi sõnul on registreerunud Kaido Külaots, Ottomar Ladva, Igor Švõrjov ja paljud teised meie tugevad mängijad.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles