Aune Varik: vargus häirib meie treeningtööd

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi spordikooli treener Aune Varik
Viljandi spordikooli treener Aune Varik Foto: Elmo Riig / Sakala

Viljandi spordikooli treener Aune Varik peab eelmisel reedel vibulaskmisväljakult kaduma läinud võistlusvahendi vargust arusaamatuks teoks. «Pigem himustas varas kohvrit, teadmata selle sisu,» oletas treener, kes viibis samal ajal koondislastega Armeenias.

Spordikoolile kuuluv väärtuslik võistlusvahend oli Aune Variku sõnul ühe noortekoondisesse pürgiva tütarlapse kasutada. Ehkki neiu märkis politseile tehtud avalduses vargusega tekitatud kahju suuruseks 639 eurot, on vibu ja selle lisade hind poole suurem.

«Sellel olid uued vibuõlad ning hinnalised stabilisaatorid ja käepide,» selgitas treener. Talle jääb mõistetamatuks, mida varas vibuga edasi teeb: võhik ei oska pakitud vahendit õigesti kokkugi panna ning seda Eestis rahaks teha on keeruline.

Tema seletab vargust juhuste kokkulangemise või pättide teadliku tegevusega. «Kohver oli valveta vaid viivu,» vahendas treener õpilaste juttu. «Juhtum on kurb ja segab tublisti meie treeningtööd.»

Aune Varik meenutas, et vibuvargus leidis Viljandis aset ka aastaid tagasi. Toona leiti spordivahend prügikastist, kuhu pätid olid selle toppinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles