27 grammi kanepit viis noore mehe teist korda kohtu ette (2)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
27 grammi konfiskeeritud kanepit viis noore mehe aasta jooksul teist korda narkootiliste ainetega tegelemise eest kohtu ette.
27 grammi konfiskeeritud kanepit viis noore mehe aasta jooksul teist korda narkootiliste ainetega tegelemise eest kohtu ette. Foto: Ove Maidla

Vähem kui aastase pausi järel taas narkootikumidega tegelemise eest kohtupingis olnud 21-aastasel noormehel oli Kanadast 27,78 grammi kanepi tellimise eest reaalne oht kolmeks aastaks vanglasse sattuda, sest vähem kui aasta tagasi mõisteti talle narkokuriteo eest tingimisi vangistus.

Kui mees tänavu juunis kohtu ette astus, oli tal eelmise aasta septembrist kehtiv karistus oluliselt suurema narkokuriteo eest, milles osales kokku 11 meest, kes tõid 2016. aastal Viljandimaale üle 800 ecstasy tableti. Kanadast kanepit tellinud Märt osales süüdistuse kohaselt paarisaja tableti Viljandimaale toomises.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles