Kuivanud oksad on folgialal pinnuks silmas

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Folgi müügiplatside pealik Piret Aus ütles, et puudele on tulnud enne festivali alt üles vaadata igal aastal. Kui tavaliselt on korraldajad tegelnud ohtlike puudega oma kulul, siis seekord ootavad nad linna panust.
Folgi müügiplatside pealik Piret Aus ütles, et puudele on tulnud enne festivali alt üles vaadata igal aastal. Kui tavaliselt on korraldajad tegelnud ohtlike puudega oma kulul, siis seekord ootavad nad linna panust. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Pärimusmuusika festivali korraldajad pöördusid linnavalitsuse poole, et juhtida tähelepanu folgialal leiduvatele kuivanud puudele ja okstele, mis võivad tugevama tuulega kellegi pea või auto purustada.

Festivali haldusjuht Peedu Põld palus märgukirjas leida võimaluse tegelda ohtlike puudega Viljandi mõisa pargis, Laidoneri ratsamonumendi ümbruses ning mõlemal Kirsimäel. Põllu sõnul liiguvad inimesed nendes piirkondades ka enne ja pärast aasta suursündmust, mistõttu ei peaks puude hooldamine olema vaid festivali korraldajate mure.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles