Pargi tänav on tööstusala teetööde keskmes

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pargi tänav on üles kaevatud. Kogu piirkonna teetööd peavad valmis saama novembriks.
Pargi tänav on üles kaevatud. Kogu piirkonna teetööd peavad valmis saama novembriks. Foto: HEGE-LEE PAISTE

Kolm nädalat tagasi käima lükatud suurejoonelised teetööd Viljandi Kantremaa tööstusalal on saanud sisse plaanipärase hoo. Põhitegevus käib praegu Pargi tänaval, mille ääres asuvad lisaks teistele asutustele politseijaoskond ja maanteeameti teenindusbüroo.

Kui Planeedi tänaval on võetud üles vana teekate ja kehtestatud piirkiiruseks 30 kilomeetrit tunnis, siis Pargi tänaval kaevatakse ning liiklus käib ainult ühes sõidusuunas Metsküla tee poolt Planeedi tänavale ja Pärnu maanteele.

Töid tegeva aktsiaseltsi YIT Infra Eesti objektijuht Kerot Kull kinnitas Sakalale, et esimestel nädalatel on kõik läinud ootuspäraselt ning märkimisväärseid üllatusi pole ette tulnud.

Tegevust jagub töömeestel Kantremaa tööstusalal novembrini. Ehitus hõlmab Pärnu maantee ja Metsküla tee osalist rekonstrueerimist ning Pargi, Planeedi ja Tähe tänava täies mahus uueks ehitamist. Kavas on teekatete, veetorustiku, reovee-, sajuvee- ja sidekanalisatsiooni ning tänavavalgustusrajatiste ehitus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles