Käsipallur Kristo Voika ühineb Saksamaa klubiga 

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristo Voika sõlmis tulevaks hooajaks aastase lepingu Saksamaa  tugevuselt neljanda liiga klubi TSG Söflingeniga. 
Kristo Voika sõlmis tulevaks hooajaks aastase lepingu Saksamaa  tugevuselt neljanda liiga klubi TSG Söflingeniga. Foto: Marko Saarm

Eesti käsipalluritest võõrleegionäride rühm Saksamaal sai täiendust, sest rahvuskoondise viljandlasest mängujuht Kristo Voika sõlmis üheaastase lepingu tugevuselt neljandas liigas esineva TSG Söflingeniga. Astme võrra kõrgemale tõusta ihkav klubi kavandab Viljandi HC kasvandikule tagaliinis suurt rolli.

Mullu suvel siirdus varem ka Soome suurklubi Riihimäe Cocksi värve kandnud Voika Türgi kõrgliigasse, kuid Serik Belediyespori raha sai poole hooajaga otsa. 27-aastane mängujuht naasis Viljandi HC-sse ning võitis selle ridades Eesti meistrivõistlustel pronksmedali, visates sada väravat. Nüüd läheb ta vastu uutele ülesannetele.

«Variant Söflingeniga tekkis tegelikult juba üle-eelmise hooaja lõpus, mil käisin seal ka testimas,» tunnistas Voika. «Hoidsin klubi juhtkonnaga pidevalt ühendust ja nüüd tekkis võimalus uuesti minna. Usun, et tasemelt on liiga päris hea. Tean, et klubil on ambitsiooni tõusta aste kõrgemale. Selle nimel täiendatakse meeskonda mitme uue palluriga.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles