Meistrist odaviskajad lennutati Euroopa noorte tiitlivõistlustele

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gedly Tugi uuendas Eesti noorte meistrivõistlustel oma isiklikku odaviske rekordit ligemale kahe meetriga ning teenis tulemusega 53.05 riigi alla 18-aastaste meistri tiitli. Lisaks tuli talle hõbe kuulitõukes ja kettaheites.
Gedly Tugi uuendas Eesti noorte meistrivõistlustel oma isiklikku odaviske rekordit ligemale kahe meetriga ning teenis tulemusega 53.05 riigi alla 18-aastaste meistri tiitli. Lisaks tuli talle hõbe kuulitõukes ja kettaheites. Foto: Photo:marko Mumm

Artiklis andis Enrico Hänilese tulemustele  kommentaari tema endine treener Leho Estorn ehkki noormees harjutab Viljandi spordikoolis juba mõnda aega Priit Sihveri juhendamisel. 

Läinud nädalal Rakvere staadionil peetud Eesti noorte kergejõustiku meistrivõistlustel teenis kuldmedali kuus Viljandimaa spordiklubide noormeest ja neidu. Kuldse duubli tegi Enrico Hänilene, kes juba homme alustab Ungaris Euroopa alla 18-aastaste meistrivõistlustel odaviske eelvõistlust.

Eile lõunal Ungarisse Győri lennanud Eesti noortekoondise liikmete seas on aga teinegi U-18 vanuseklassi viljandimaalane. Enrico Häni­lese kõrval teeb tiitlivõistlustel odaviskes kaasa Karksi kergejõustikuklubi esindav Gedly Tugi. Temagi läheb suurvõistlusele valitseva Eesti noorte odaviskemeistrina.

Leho Estorni juhendamisel treeniv Enrico Hänilene, kes nimetati läinud hooajal Viljandimaa edukaimaks noorsportlaseks, oli Rakveres Eesti meistrivõistlustel paljude tublide kõrval medalite poolest tulemuslikem meie maakonna esindaja. Odaviskes saavutas veel 16-aastane noormees päris kindla esikoha uhke isikliku rekordiga 65.32.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles