Viljandi avas projektitoetuste tarvis uue keskkonna

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi linnavalitsuse koduleht
Viljandi linnavalitsuse koduleht Foto: viljandi.ee

3. juulist saab Viljandi linnaeelarvest projektitoetusi taotleda läbi e-keskkonna Spoku. 1. juulist hakkas kehtima ka uus mittetulundusliku tegevuse toetamise kord.

Projektitoetuste neljas taotlusvoor on avatud 1. augustini. Käesolevast taotlusvoorust käib taotlemine Spoku keskkonna kaudu. Spokusse saab sisse logida, valides veebilehel www.viljandi.ee ülamenüüst e-teenused.

1. juulist hakkas kehtima ka uus Viljandi linnaeelarvest mittetulundusliku tegevuse toetamise kord. Üks selle tähtsamaid muudatusi on projektide abikõlbliku perioodi pikenemine. Käesolevas taotlusvoorus saab taotleda toetust projektidele, mis saavad teoks 1. augustist 31. detsembrini.

Uue korraga saab tutvuda Riigi Teatajas ja Viljandi veebilehel www.viljandi.ee/eeskirjad-korrad-statuudid.

1. augustini oodatakse ka õpilas-, spordi-, loome- ja nimeliste kõrghariduse aastastipendiumide taotlusi. Nende taotlemine käib endiste taotlusvormidega, mis on linna kodulehel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles