Perearstita jäänud Karksi piirkonna rahva võtab ajutiselt üle Abja doktor

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. juulist teenindab Karksi-Nuia perearsti Aive Jaaksoni nimistu patsiente tema Abja-Paluojal tegutsev kolleeg Peeter Kudu.
1. juulist teenindab Karksi-Nuia perearsti Aive Jaaksoni nimistu patsiente tema Abja-Paluojal tegutsev kolleeg Peeter Kudu. Foto: Erakogu/montaaž

Juulist lõpetas Karksi-Nuias tegevuse perearst Aive Jaakson, kuid neil, kes pole lasknud end mõne teise arsti nimistusse kanda, pole põhjust muret tunda. Abja-Paluojal tegutsev perearst Peeter Kudu ütles, et kogu nimistu tuli ajutiselt talle üle.

Terviseameti tervishoiuteenuste peaosakonna peaspetsialisti Kaja-Liis Palli sõnul on Karksi-Nuias elavatel inimestel võimalik esitada avaldus, et saada teise kohaliku tervisekeskuse perearsti Sirje Kiriku registrisse. Mulgi valla Karksi piirkonna sotsiaaltöö spetsialisti Liivi Loi andmetel on inimesed end arvele võtnud ka Tõrva, Viljandi ja Abja-Paluoja perearstide juures. Selleks et perearsti vahetada, tuleb talle teha kirjalik avaldus. Selle võib saata elektrooniliselt digiallkirjastatuna e-kirjaga või paberil tähitud kirjaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles