Ekslinnapeast sai ministeeriumi palgaline (2)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ando Kiviberg lubab põhitöö kõrvalt jätkata nii Viljandi pärimusmuusika festivali pealiku kui komöödiafilmide festivali «Wilkom» peakorraldajana. Foto on tehtud filmifestivali eel.
Ando Kiviberg lubab põhitöö kõrvalt jätkata nii Viljandi pärimusmuusika festivali pealiku kui komöödiafilmide festivali «Wilkom» peakorraldajana. Foto on tehtud filmifestivali eel. Foto: Elmo Riig / Sakala

Eelmine Viljandi linnapea Ando Kiviberg asus sellest nädalast tööle Eesti haridus- ja teadusstrateegia «2020+» projektijuhina.

Kivibergi sõnul on tema uue töö sisu aastateks 2020–2035 loodava haridus- ja teadusstrateegia koostamise vedamine. Ta märkis, et samaks perioodiks kirjutatakse Eestis erinevaid valdkondlikke strateegiaid ja arengukavasid.

«Haridus- ja teadusministeerium on seekord valinud kaasava lähenemise, et võimalikult palju teadlasi ja akadeemikuid, haridusjuhte, õpetajaid ja õpilaste esindajaid saaks kavandatavasse dokumenti anda oma sisendi,» ütles Kiviberg. Ta lisas, et kuna haridus puudutab igaüht, siis on väga tähtis, et haridus- ja teaduspoliitikas tehtaks ajaga kaasas käivaid otsuseid. «Me peame suutma ette näha, kuhu maailm on arenemas ja milliseid oskusi on inimestel sellises maailmas vaja.»

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles