Saara Orav jõudis Taanis finaali  

Madis Luik
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiilgavas hoos Saara Orav on viimasest 16 kohtumisest võitnud 14.
Hiilgavas hoos Saara Orav on viimasest 16 kohtumisest võitnud 14. Foto: Elmo Riig

Saara Orav ja Lissi Kubre osalesid Taanis Aarhusis rahvusvahelisel tenniseföderatsiooni noorte 5. kategooria turniiril. Viljandlanna Saara Orav jõudis finaali ja tallinlanna Lissi Kubre veerandfinaali, mõlemale sai komistuskiviks kohtumine 16-aastase hispaanlanna Cristina Mayorova Bakhtinaga.

Hiilgavas hoos Orav on viimasest 16 kohtumisest võitnud 14, kirjutab Eesti tennise liidu portaal. Mai alguses Makedoonias teenis ta karjääri esimese rahvusvahelise tenniseföderatsiooni tiitli, nädal enne seda jõudis ta samas peetud turniiril finaali.

Eelmisel nädalal Aarhus peetud turniiril jõudis Orav finaali settigi kaotamata. Esimeses ringis alistas ta taanlanna Cirkeline Lundbergi 6:1, 6:1, teises ringis itaallanna Susanna Ranucci 6:0, 6:2 ja kolmandas ringis sai loobumisvõidu taanlannalt Alisha Ali Hussainilt. Veerandfinaalis sai Orav jagu teise paigutusega Brasiilia tüdrukust Nalanda Teixeira Da Silvast 6:2, 6:1 ja poolfinaalis neljanda paigutusega Rootsi tüdrukust Klara Milicevicist 6:4, 6:2.

Finaalis oli vastaseks hispaanlanna Cristina Mayorova Bakhtina, kes oli turniirile pääsenud kvalifikatsioonist. Tagasihoidlikust edetabelikohast hoolimata näitas 16-aastane Mayorova Bakhtina head tennist ja alistas järjest endast tugevamaid. Finaal eakaaslaste vahel oli tasavägine ja kestis ligi kolm tundi, kuid paraku pärast avaseti võitu pidi Orav seisuga 6:4, 3:6, 2:6 tunnistama hispaanlanna paremust.

Paarismängus jõudsid Orav / Kubre poolfinaali. Sinna pääsemiseks alistasid nad esmalt 6:2, 6:2 itaallannad Agnese Ceccarelli / Carolina Piferi ja seejärel sama tulemusega norralannad Marie Skarcia / Ine Soltveit Stange. Pingelises poolfinaalis tuli 6:1, 3:6, 4:10 alla vanduda Brasiilia-Peruu paarile Camilla Bossi / Daianne Hayashida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles