Viljandi vooditootja Delux kaupleb miljonite eurodega

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ukraina noormehed Maksim Taraiuha (vasakul) ja Sergei Vydysh töötasid möödunud sügisel Deluxi mööblitehases pakendajate ja klammerdajatena.
Ukraina noormehed Maksim Taraiuha (vasakul) ja Sergei Vydysh töötasid möödunud sügisel Deluxi mööblitehases pakendajate ja klammerdajatena. Foto: Elmo Riig / Sakala

Sadadele inimestele tööd andev Viljandi mööblitootja ettevõte Delux Production tegi möödunud aastal käivet veidi alla 10 miljoni euro ning teenis seejuures korralikku kasumit.

OÜ Delux Productioni tegevusalaks on voodite, vedrumadratsite ja tekstiilitoodete tootmine ja müük. Peamiselt toodetakse oma kaubamärgi Delux, Dalsbruk ja Sjöholm all magamistuppa kuuluvaid tooteid: voodeid, vedrumadratseid, tekke, patju ja kattemadratseid, seisab ettevõtte majandusaasta aruandes.

Möödunud aasta Delux Productioni käibenumber on 9 299 359 eurot, seejuures teenis ettevõte kasumit 760 566 eurot. Ettevõttes töötas keskmiselt 289 inimest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles