Paarikümne aasta järel tekkis mehel bussisõidumõte (9)

Eget Velleste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Homsest hakkavad maakonnaliinidel sõitma uued bussid, milles piletit ostma ei pea, kuid oma sõit tuleb kaardi abil registreerida.
Homsest hakkavad maakonnaliinidel sõitma uued bussid, milles piletit ostma ei pea, kuid oma sõit tuleb kaardi abil registreerida. Foto: Marko Saarm

Homsest maakonna bussiliinidel tasuta sõitu võimaldavate ühiskaartide varu kahanes Eesti Posti esindustes esimesel müügipäeval märgatavalt. Üks ostjatest oli Uudo Rummel, kes tunnistas, et ei ole bussiga sõitnud paarkümmend aastat.

«Kaardi ostsin täna igaks juhuks,» rääkis Rummel. «Tallinnas süsteem toimib, nüüd ka meil. See on ainult tore.»

Lubatud 28. juuni asemel alustati Viljandi ühiskaartide müüki päev hiljem. Viljandimaa ühistranspordikeskuse juhi Kaupo Kase sõnul läks hästi, et kaardid üldse müüki said. «Välja kuulutatud 28. juuni oli liiga optimistlik. Olukorras, kus kaartide tarne Hiinast hilines ning Eesti Post pidi oma süsteeme uuendama ja inimesi koolitama, on suurepärane tulemus, et kaardid täna müüki paisati,» rääkis Kase eile.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles