Kui Sakala neljapäeva lõuna ajal Oiu sadamasse jõudis, tahtis uue söögikoha omanik Anmar Pihlak kiiresti Viljandis ära käia, sest mozzarella’t tooma pidanud kaubaauto oli mingil põhjusel tulemata jäänud.
Tellijale
Oiul hakkab pitsaahju korsten nädala selgroo murdudes tossama
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maakohas söögikohta pidada on Pihlaku sõnul üpris keeruline, aga endise restorani Ruup asemel on ta nüüd koos pitsameister Jaana Hänilasega sisse seadnud Oiu Pizza. Hiljuti avas Pihlak Jõesuu puhkealal Võrtsjärve külastuskeskuses ka rannakohviku Konks.
Tulles tagasi selle juurde, mida Oiul pitsade valmistamiseks vaja läheb, on mozzarella Pihlaku sõnul lahutamatu koostisosa.