Maastur hävitas viljapõldu, autost leiti kahtlast valget pulbrit

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talunik Erlend Meister näitas eile maasturi tekitatud jälgi, mis tema vilja rikkusid. Vilja seest leidis ta jope, mille oli sinna maha visanud üks autos olnud noormees, kes võssa põgenes.
Talunik Erlend Meister näitas eile maasturi tekitatud jälgi, mis tema vilja rikkusid. Vilja seest leidis ta jope, mille oli sinna maha visanud üks autos olnud noormees, kes võssa põgenes. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallas Vasara külas talu pidav Erlend Meister märkas paar päeva enne jaaniaega tundmatut maasturit oma viljapõllu poole sõitmas. Talunik pani oma autole hääled sisse ja tabas võõrad oma suviviljapõldu kündmas.

Koos abilistega piiras ta põllu kiiresti ümber, nii et sinna kihutanud Suzuki Vitara enam välja ei pääsenud. Viimases hädas hüppasid neli meest sellest välja ja jooksid metsa.

Ühe noore mehe käisest õnnestus Meistril kinni saada ja teda raputada, kuid järgmisel hetkel rebis põgeneja end vabaks ja kadus metsa. Teine mees jäi küll hetkeks kahe uksega Vitarasse lõksu, kuid viiv hiljem lippas ka tema täiskiirusel võssa. "Kõik pääsesid jooksu," nentis Meister.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles