Viljandi vald pani veekeskuse seisma (5)

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi veekeskuse sisemuse pooleteist aasta tagune eskiislahendus.
Viljandi veekeskuse sisemuse pooleteist aasta tagune eskiislahendus. Foto: Kaos Arhitektid/Projekt O2

Viljandi vallavolikogu liikmed otsustasid kolmapäeval ühiselt, et nende esindajad aktsiaseltsi Viljandi Veekeskus nõukogus ei toeta ühtegi rahakulutamisega seotud otsust seni, kuni linn ja vald pole lõpule viinud riigihanget ujulateenuse ostmiseks. Nõukogu esimees, Viljandi linna esindav Harri Juhani Aaltonen ei mõista volikogu otsust.

"Viljandi Veekeskuse aktsiaseltsi linnapoolsed liikmed on väga rutakad ja tahtsid viimasel kokkusaamisel hakata juba kesklinna arhitektuurikonkurssi korraldama," väitis Viljandi vallavanem Alar Karu kolmapäevasel volikogu istungil. "Kui teie poolt tuleks ettepanek peatada aktsiaseltsi tegevus septembri lõpuni, siis me seda ka teeksime," pöördus vallavanem volikogu liikmete poole.

Viljandi linna esindajana nõukokku kuuluv ja selle esimeheks valitud Harri Juhani Aaltonen nentis, et tema ei saa Karu jutust midagi aru. "Me pole kunagi tahtnud arhitektuurikonkurssi korraldama hakata. Ma olen kogu aeg öelnud, et mitte mingit konkurssi ei tule enne, kui veekeskusel on olemas maa, aga seda ei ole."

Kommentaarid (5)
Copy
Tagasi üles