Viljandi poiss tagas koha Euroopa paremate seas

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oma võistlusklassis on Romeo Pikand praegu Eesti parim krossisõitja. Kuu aja pärast saab ta oma võimeid proovida koos Euroopa parimatega ning õnnestumise korral sõidab ta augustis Austraaliasse maailmameistrivõistlustele.
Oma võistlusklassis on Romeo Pikand praegu Eesti parim krossisõitja. Kuu aja pärast saab ta oma võimeid proovida koos Euroopa parimatega ning õnnestumise korral sõidab ta augustis Austraaliasse maailmameistrivõistlustele. Foto: Marko Saarm

12-aastane Viljandi motokrossisõitja Romeo Pikand treenis sel nädalal Kiviõlis paarkümmend aastat tagasi maailma tippude seas võistelnud Andres Krestinovi käe all, et jõuda Euroopa ja maailmameistrivõistlusteks parimasse vormi.

Läinud nädalavahetusel maadles 65 cm³ mootorrataste klassis võistlev Pikand Poolas Strykówi krossirajal Euroopa meistrivõistluste Kirde regiooni finaaletapil kukkumistega, kuid tuli siiski kolmandaks ning lunastas endale pääsme kuu aja pärast Tšehhis Loketis peetavasse Euroopa meistrivõistluste finaali. Sinna pääses Kirde regioonist kokku kümme sportlast ja Pikand oli selles arvestuses kolmas.

Hea koht äpardustest hoolimata

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles