Paalalinna kooli remont kogub hoogu

Kristi Tirmaste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Direktor Aavo Palo pani võimlasse sisenemiseks pähe ehituskiivri.
Direktor Aavo Palo pani võimlasse sisenemiseks pähe ehituskiivri. Foto: Marko Saarm

Viljandi Paalalinna koolist koliti eile välja viimased asjad ning täna antakse maja üle ehitajatele, kes alustavad renoveerimist lammutustöödega. Kooli võimlas saadi lammutamisega ühele poole juba eelmisel nädalal.

Paalalinna kooli direktori Aavo Palo sõnul oli umbes viie tuhande ruutmeetri suuruse maja tühjaks kolimisega tükk tegemist, kuid lapsevanemate ja linnalaagri laste abiga on hoone ehitajatele üleandmiseks valmis. Direktor märkis, et kolimise kõrvalt saadi hästi hakkama ka lõpuaktuse korraldamisega.

Palo sõnul viidi osa asju Vabaduse platsi äärsesse ametite majja ja Kaare kooli, kus Paalalinna kooli õpilased sügisest tundides hakkavad käima, ning osa jäeti koolimaja garderoobi ja sööklasse, kus remonti ei tehta. Üsna suur hulk mööblit on viidud lattu, sest direktori sõnul ei ole veel teada, kui palju raha järgmisel aastal sisustuse jaoks antakse. «Me ei taha vana kaevu enne täis ajada, kui uus olemas on,» kommenteeris direktor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles