Cleveroni saadab erakordne edu

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal käis Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid Cleveroni tootmisega tutvumas. Ettevõtte juhatuse liige Arno Kütt tutvustas talle uudseid pakiauto­maate.
Möödunud aastal käis Eesti Vabariigi president Kersti Kaljulaid Cleveroni tootmisega tutvumas. Ettevõtte juhatuse liige Arno Kütt tutvustas talle uudseid pakiauto­maate. Foto: Marko Saarm

Möödunud majandusaastal kasvatas tehnoloogiaettevõte Cleveron ligikaudu kolm korda müügimahtu ja sai kopsakat kasumit. Ka käesolevat aastat jätkab ta suure kasvu lainel.

Aktsiaseltsi Cleveron juhatuse liige Arno Kütt ütles, et hindab mullust tulemust positiivselt. «See, et suutsime müüki kasvatada üle kolme korra ja teenida seejuures ka kasumit, on Cleveroni jaoks väga hea saavutus,» lausus ta.

2017. aastal oli Cleveroni müügitulu 11,22 miljonit eurot ja kasum ulatus üle 700 000 euro, samas kui 2016. aastal jäi firma veel rohkem kui 200 000 euroga kahjumisse. Tänavu on ettevõte Küti sõnul ligi kolm korda käivet kasvatanud: viie kuu müük oli ligi 15 miljonit eurot. Aasta lõpuks prognoositakse müügitulemuseks seega 30 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles