Hitihoiatus! Kolm uut pärimusansamblit, kellel silm peal hoida!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Eesti Pärimusmuusika Keskus MTÜ

Eesti Pärimusmuusika Keskus on võtnud enda südameasjaks aidata noortel alustavatel pärimuskooslustel teineteist leida, katsetada ja eelkõige teineteist inspireerida. Töötasime välja uue formaadi, saades inspiratsiooni start-up ettevõtete loomisprotsessist.

Loe formaadist lähemalt SIIT

Moodustus kolm uut bändi ja kõik on juba mitu korda ka kohtunud. Räägime nüüd kõikidest natuke lähemalt.

SüRR

Foto: Eesti Pärimusmuusika Keskus MTÜ

SüRR ehk midagi, uskumatut, põnevat, naljakalt imelikku. Need sõnad iseloomustavad ka meie muusikalist mõtteviisi. Meile meeldib teha asju omamoodi, põimida kokku erinevaid muusikalisi mõtteid. SüRR on pungil nooruslikku energiat ja elutervet teisiti tegemist, mis kokku teeb ühe vahva muusikalise elamuse.

Mirabell Veli - Viiul

Maret Palusalu - Laul, klaver

Ako Lehemets - Trummid

Kermo Kukk - Kitarr

Facebook

SüRR esineb Viljandi pärimusmuusika festivali Rohelisel laval neljapäeval, 26. juulil, kell 20:30 ja laupäeval, 28. juulil, kell 20:30

WULF 

Foto: Eesti Pärimusmuusika Keskus MTÜ

Sellel aastal võtavad Viljandi Pärimusmuusika festivalil võimust noored kooslused. Sealhulgas ka meie, folkrocki sugemetega Wulf.

Liine Palu - vokaal, kitarr

Merli Mäevälja - vokaal

Christopher Toomberg - trummid

Henrika Trave - torupill, vokaal, klaver

Facebook

Wulf esineb Viljandi pärimusmuusika festivali Rohelisel laval reedel, 27. juulil, kell 21:30 ja laupäeval, 28. juulil, kell 21:00

ÖÖP

Foto: Eesti Pärimusmuusika Keskus MTÜ

ÖÖP : ööba : ööpa 'ööpäev'

1930. aastatel loodud tehistüvi, moodustatud tüvede koondamisel liitsõnast ööpäev - öö ja päev.

Sellise kirjelduse annab sellele sõnale Eesti etümoloogiasõnaraamat, kuid kes on ÖÖP?

ÖÖP on ühest vahvast projektist - millel nimeks Start-Up bandide konkurss - sündinud kooslus, mis mängib ja laulab Eesti ja muu maailma pärimusmuusikat. Kõik meie lood on niivõrd eripalgelised nagu seda on öö ja päev, sealt ka meie nimi! Jutustame 24 tunni loo ühel mõnusal kontserdil 26. Viljandi Pärimusmuusika Festivalil Rohelisel laval!

Alice Siil - plokkflöödid

Kerli Kislõi - perkussioon, torupill

Marta Külaots - viiul, klahvpillid

Marie Põdra - basskitarr

FB

ÖÖP esineb Viljandi pärimusmuusika festivali Rohelisel laval reedel, 27. juulil, kell 21:00 ja pühapäeval, 29. juulil, kell 16:00

Rohelise lava kohta loe lähemalt SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles