Koolistaadioni äärde sai üles liiga karm tahvel (1)

Karl-Eduard Salumäe
, arvamustoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viljandi Kesklinna kooli staadioni värava juurde pandi üles silt, mis keelas võõrastel tulla. Pärast seda, kui keelule Facebookis tähelepanu juhiti, võeti see maha.
Viljandi Kesklinna kooli staadioni värava juurde pandi üles silt, mis keelas võõrastel tulla. Pärast seda, kui keelule Facebookis tähelepanu juhiti, võeti see maha. Foto: Randel Länts

Viljandi Kesklinna kooli staadioni aiale pandi keelav silt, mis võeti kiiresti maha pärast seda, kui kohalik poliitik sellele ühismeedias tähelepanu juhtis. Oodata on siiski uut, leebema sõnumiga tahvlit, sest sportimiseks mõeldud väljakule kipuvad lagastavad grillijad.

«Kooli territooriumil võõrastel isikutel viibimine KEELATUD!» seisis staadioni värava juurde paigaldatud tahvlil. See hakkas silma Viljandi linnavolikogu liikmele Randel Läntsile, kes jagas sildist tehtud pilti oma Facebooki lehel ja märkis, et temal on niisugust asja kurb näha.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles