Ajanappus või mugavus – sohvrid sõidutavad lapsi trenni

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Olgu põhjuseks laste ajanappus, mugavus või lihtsalt vanemate suur hoolitsus – üha enam on neid spordilapsi, keda trenni kohale sõidutatakse, selle asemel, et lühike maa jalgsi või rattaga läbida.
Olgu põhjuseks laste ajanappus, mugavus või lihtsalt vanemate suur hoolitsus – üha enam on neid spordilapsi, keda trenni kohale sõidutatakse, selle asemel, et lühike maa jalgsi või rattaga läbida. Foto: Tuulike Kivestu

Kas on asi selles, et juba lastel on aega vähevõitu, või hoopis mugavuses, aga nii mõnegi sportimispaiga juures sõelub autosid, millega emad ja isad oma järeltulijaid trenni ja sealt tagasi sõidutavad.

Viljandi aerutamisbaasi juurde pääseb vaid mööda terviserada ja seal tohib autoga liigelda üksnes baasi loal. Siiski voorib neid teatud ajal alla järve äärde ja sealt üles nii palju, et need kipuvad häirima rajal liikuvaid tervise­sportlasi.

«Just nimelt,» vastas Viljandi aerutamistreener Peeter Becker Sakala pärimise peale, kas lapsi tuuakse siis autoga otse baasi kõrvale. «Kui vaadata, mis pärast tunde Jakobsoni kooli juures toimub, siis seal on parkla täiesti umbes,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles