Mahlakusel ja mahlakusel on vahe

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Noor ettevõte VLND Burger annab ühelt poolt põhjust järjekorras seista, sest tema pakutav burger võib vabalt olla Viljandi parim. Mõni köögipoole detail tahab aga veel lihvimist.
Noor ettevõte VLND Burger annab ühelt poolt põhjust järjekorras seista, sest tema pakutav burger võib vabalt olla Viljandi parim. Mõni köögipoole detail tahab aga veel lihvimist. Foto: Martti Reinet

Mõne kuu Viljandis tegutsenud VLND Burger pakub siinsetele burgerisõpradele igati arvestatavat maitseelamust, kuid praegu veel pisut tahumatus ja nurgelises võtmes.

Kui ma mõtlen, mis teeb ühest burgerist hea burgeri, tuleb nentida, et peamine on elamus. Kui ma burgerisse hambad sisse löön, eeldan ma, et sealt plahvatab mulle vastu mahlane liha, mis pärineb oma elupäevad pigem rohumaal kui laudas veetnud loomalt.

Kui ma möödunud suvel Hiiumaa rannaliival ise burgereid valmistasin, küsiti minult tihti, milliseks ma liha küpsetan. Ilmselge ja ainus vastus sellele küsimusele oli «Millist liha te soovite?».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles