Jaaniajal tabatud roolijoodikud olid kriminaalses joobes

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joove. Foto on illustratiivne.
Joove. Foto on illustratiivne. Foto: Dmitri Kotjuh / Järva Teataja

Üks joobes mees juhtis mopeedi ja teine autot ning mõlemad nad olid sedavõrd purjus, et mõlemad tuli viia arestimajja puhkama ning alustada tuli kriminaalmenetlust – selline oli politseinike jaaniaja roolijoodikute saak Viljandimaal.

23. juunil kella 2.20 paiku peatasid politseinikud Mulgi vallas Karksi-Nuias Põllu tänaval kontrolliks Yamaha mopeedi ning tuvastasid, et seda juhtinud 41-aastane mees oli joobes. Politsei kõrvaldas mehe juhtimiselt, ta viidi arestikambrisse kaineks magama ning tema suhtes alustati kriminaalmenetlust.

24. juunil kella 1.25 ajal pidasid turvatöötajad Suure-Jaanis Ilmatari tänaval kinni joobekahtlusega sõidukijuhi ning andsid ta üle sündmuskohale kutsutud politseinikele. Korrakaitsjad tuvastasid, et Honda roolis oli 59-aastane joobes mees. Ta kõrvaldati juhtimiselt, viidi arestikambrisse kainenema ning ka tema suhtes alustati kriminaalmenetlust. Mehe sõiduvahend usaldati kainele ja juhtimisõigust omavale tuttavale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles