Politsei rahuliku jaaniaja kliendid: tukkuja, roomaja ja eksleja

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nagu tavaliselt, tuli politseinikel jaaniajal kõige enam tegeleda alkoholiga liiale läinud inimestega. Sellele Tuhalaane jaanipeol kaamera ette jäänud mehele Sakala teada politseid siiski ei kutsutud.
Nagu tavaliselt, tuli politseinikel jaaniajal kõige enam tegeleda alkoholiga liiale läinud inimestega. Sellele Tuhalaane jaanipeol kaamera ette jäänud mehele Sakala teada politseid siiski ei kutsutud. Foto: Marko Saarm

Kolme päeva jooksul said patrullid Viljandimaal 53 väljakutset, mida on vähem kui paaril eelmisel nädalavahetusel. Viiel korral tuli politseinikel sõita lähisuhtevägivalla juhtumeid lahendama ning kainestuskambrisse toimetati kolme päeva jooksul üheksa inimest.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri operatiivjuht Ottomar Virk rääkis, et jaanilaupäeval said politseinikud perevägivallateateid kolmel korral ja kainenema tuli viia kuus inimest. Samuti informeeriti korrakaitsjaid joobekahtlusega sõidukijuhtidest, avalikus kohas joobes olevatest inimestest ning noorte seltskonnast, kes näis alkoholi pruukivat. Nagu politseinikud välja selgitasid, oli kümnepealine seltskond Mõisakülas tõepoolest koos, kuid noored olid kained ja kõik oli hästi.

Ühe juhtumi tõi Virk välja jaaniõhtult Viljandi vallas. Politseinikud viisid sealt kainenema kutsumata külalise, sest ta võinuks omal käel seigeldes raske joobe tõttu hätta sattuda. Samamoodi oli Viljandis Turu tänava baaris üks purjus mees laua taha tukkuma jäänud ega soovinud lahkuda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles