Penuja küla elanikul läks toit kärssama

Martti Reinet
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Penuja küla väljakutse peale ei jäänud päästjatel muud üle kui kõrbenud toit pliidilt ära tõsta ja seal elavale alkoholilembesele mehele selgitustööd teha. Pilt on illustratiivne.
Penuja küla väljakutse peale ei jäänud päästjatel muud üle kui kõrbenud toit pliidilt ära tõsta ja seal elavale alkoholilembesele mehele selgitustööd teha. Pilt on illustratiivne. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandimaal Penuja külas märkasid elanikud täna kella kümne paiku suitsupilve, mis tuli kortermaja aknast. Sellest, et Posti tänaval asuva kahekorruselise kortermaja köögiaknast imbub suitsu, teatati Lõuna päästekeskusele kell pool üksteist.

Sündmuspaigale jõudnud päästjad leidsid päästekeskuse kommunikatsioonijuhi Marek Kiige märkimist mööda korteris kõrbeva toidunõu, mida seal elav alkoholilembene meesterahvas oli juba mitmendat korda pliidile unustanud.

Suitsuhaisu tundnud naabrid tunnevad Marek Kiige jutu järgi mehe käitumise pärast muret, päästjatel ei jäänud aga muud üle kui toit pliidilt ära võtta ja mehele selgitustööd teha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles