Ugala kasvatas taas publiku arvu 

Margus Haav
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ugala 98. hooaja lavastus ”Krdi loll lind” osutus nii kolleegide kui publiku lemmikuks, lavastuse peaosatäitjad Martin Mill ja Klaudia Tiitsmaa samuti.
Ugala 98. hooaja lavastus ”Krdi loll lind” osutus nii kolleegide kui publiku lemmikuks, lavastuse peaosatäitjad Martin Mill ja Klaudia Tiitsmaa samuti. Foto: Gabriela Liivamägi

Ugala teatri esimene täispikk hooaeg renoveeritud majas kujunes publiku arvult viimase paarikümne aasta menukaimaks. 98. hooajal andis teater 302 etendust, mida vaatas 88 838 inimest. Selle sisse on arvestatud nii kodumajas kui ka võõrsil mängitud etenduste publik.

Teatri avalike suhete juht Mari Nurk nentis, et arv on 10 000 võrra suurem kui eelmisel hooajal. Lisades etenduste vaatajatele eriürituste, kontsertide, näituste, kinoseansside ja vestlusõhtute publiku, kogus Ugala teater rohkem kui 95 000 külastust.

98. hooajal jõudis Ugalas lavale kaheksa uuslavastust.

«Maja avamise järel olime väga rõõmsad, et saavutasime nii suure publiku arvu, mis oli võrreldav 25 aasta taguste hiilgeaegadega, kui hittlavastus «Armastus kolme apelsini vastu» murdis kõiki vaatajate hulga loogikareegleid,» rääkis Nurk. «Seetõttu sai seatud ülesandeks, et üritame sel hooajal saavutatud taset hoida, kuid meile endalegi üllatuseks kasvas külastatavus veelgi. See on meile tagasisideks, et lisaks ilusale ja uuele välisilmele on Ugala repertuaar sisukas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles