Tuntud pagar paneb ajutiselt poe kinni

Berit Tugi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kivi Pagar sulgeb kaheks nädalaks uksed ja pirukaid sel ajal osta ei saa.
Kivi Pagar sulgeb kaheks nädalaks uksed ja pirukaid sel ajal osta ei saa. Foto: Elmo Riig

Populaarne Viljandi pagariäri Kivi Pagar sulgeb kaheks nädalaks uksed, kuid kaupluse juhataja sõnul seetõttu klientuuri ei kaotata.

25. juunist 9. juulini kestab pagariäris hooldusremont, mida pärast selle valmimist 1995. aastal kordagi tehtud pole. «Esimest korda tuleb selline remont, sest varem oleme saanud nädalavahetustel ainult seinu värvida,» lausus kaupluse juhataja Ülle Aule ning märkis, et värskendatakse ka valgustust.

Praegune koolilõpetamiste aeg on Kivi Pagaril kõige pingelisem periood, sest tööpäevad on üsna pikad. Järgmisest nädalast on kaupluse juhataja sõnul hea võimalus töötajatele puhkust anda. «Meil on väga raske puhkusi anda, sest kusagilt pole võtta asendajat pagarile või kondiitrile.» Juhataja sõnul peab kauplus kindlasti taas avatud olema pärimusmuusika festivali ajaks.

Lähemas tulevikus on plaanis välja vahetada igal hetkel üles ütlevad seadmed ja külmvitriinid. «Need on lausa eelmisest sajandist,» nentis juhataja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles