Tulevik kasutab puhkuse jõu treenimisele

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Premium-liigas eelviimasel kohal oleva Viljandi Tuleviku löödud ja sisse lastud väravate vahe on üks kehvemaid. Kui meeskonna väravavaht on pidanud palli võrgust välja võtma 58 korda, siis vastastele on löödud 11 väravat.
Premium-liigas eelviimasel kohal oleva Viljandi Tuleviku löödud ja sisse lastud väravate vahe on üks kehvemaid. Kui meeskonna väravavaht on pidanud palli võrgust välja võtma 58 korda, siis vastastele on löödud 11 väravat. Foto: Marko Saarm / Sakala

Viljandi Tuleviku esindusmeeskonna mängijad puhkavad umbes nädal aega jalgpallist ning alustavad siis kolm nädalat kestvat intensiivset treeninglaagrit, et juuli lõpus algava hooaja teiseks pooleks füüsiliselt tugevamad olla.

Klubi presidendi Raiko Mutle sõnul on meeskond jõudnud arusaamisele, et hooaja eel tegi ta füüsilise ettevalmistuse käigus vigu ning sellest tulenesid ka vigastused ja kohatine kehv mäng meistriliigas. «Nüüd teeme kolm nädalat korralikku tööd.»

Mutle sõnul on spetsialistide abiga koostatud korralik treeningkava, mida hakatakse juulis ellu viima. «Füüsilist poolt peab järele aitama,» nentis ta.

Samas on kava koostatud nii, et jõu- ja vastupidavus­treening on ühildatud jalgpalliharjutustega, et mängijad ka tehniliselt heas vormis oleksid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles