Viljandi politseinik: joobes rooli kippujal tuleks autokummid tühjaks lasta

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaanipäeva paiku pöörab politsei Viljandi patrullitalituse juhi Alar Sadama sõnul roolijoodikute tabamisele tavalisest suuremat tähelepanu.
Jaanipäeva paiku pöörab politsei Viljandi patrullitalituse juhi Alar Sadama sõnul roolijoodikute tabamisele tavalisest suuremat tähelepanu. Foto: Marko Saarm

Viljandi patrullitalituse juht Alar Sadam nentis, et jaanipühad on politseile aeg, mil liiklusturvalisus nõuab tavapärasest enam tähelepanu.

Ka sel aastal tugevdab politsei tema kinnitusel jaaniajal liiklusjärelevalvet nii Viljandis kui ka maanteedel ning teeb kõik endast oleneva, et iga üle lõkke hüppaja või sõnajalaõie otsija turvaliselt pidupaigast koju jõuaks.

Enne jaaniüritustele sõitmist või sealt naasmist tuleks Sadama sõnutsi kindlasti kokku leppida, kes vajaduse korral kaine roolikeerajana seltskonna turvaliselt koju toob. Kui aga rooli kipub purjutanud juht, peab kasutama kõiki võtteid, veenmaks teda sellest sõgedast mõttest loobuma. Kui pelk jutuajamine vilja ei kanna, tuleb juhilt Sadama soovituse kohaselt autovõtmed ära võtta või aiavärav lukku keerata. Kui muu ei aita, siis kas või autokummid tühjaks lasta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles