Rapla mees jättis tippsuusataja üksi jooksma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Lossmanni jooksu esikolmik oli paigas juba 100 meetrit pärast starti, muuseumi ees esimeses kurvis. Mardo Lundver (number 7) hoidis esikohta, Aaron Kais (8) oli teine ja Algo Kärp (15) kolmas. Kaks viimati mainitut vahetasid peatselt omavahel kohad.
Jüri Lossmanni jooksu esikolmik oli paigas juba 100 meetrit pärast starti, muuseumi ees esimeses kurvis. Mardo Lundver (number 7) hoidis esikohta, Aaron Kais (8) oli teine ja Algo Kärp (15) kolmas. Kaks viimati mainitut vahetasid peatselt omavahel kohad. Foto: Elmo Riig

Laupäeva õhtul peetud Jüri Lossmanni jooksu esikoha viis Raplamaale sealse jooksuklubi esindaja Mardo Lundver, kes on sellel võistlusel osalenud kolm korda.

«Ta on noor mees, kelle tulemused on just viimasel ajal väga heaks läinud,» hindas Lundverit võistluse korraldaja, treener Einar Kaigas. «Ta on kõvasti tööd teinud ja parandas mullust aega enam kui minutiga.»

Teise koha saanud tippsuusataja Algo Kärp püsis Lundveriga koos kolmanda kilomeetrini, aga siis leidis ta, et ei saa endast noorema konkurendiga kaasa minna. «Mul polnud just kõige parem enesetunne ning tundsin, et pean veidi tagasi võtma,» meenutas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles