Viljandi õllefestivalil käis 1300 inimest

Kaie Mölter
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimese Viljandi õllefestivali suur menu tuli selle korraldajale Villem Varikule (keskel) üllatusena, sest pruulijaid käis uudistamas pool tuhat inimest oodatust rohkem – 800 asemel umbes 1300.
Esimese Viljandi õllefestivali suur menu tuli selle korraldajale Villem Varikule (keskel) üllatusena, sest pruulijaid käis uudistamas pool tuhat inimest oodatust rohkem – 800 asemel umbes 1300. Foto: Elmo Riig

«Oma lapse tunnen ikka teiste hulgast ära ja eks see käsitööõlugi ole nagu oma laps,» ütles Lehe pruulmeister Tarmo Tali, kes oli üks 26-st nädalavahetusel Viljandi õllefestivalil osalenud pruulikoja esindajast.

Keilast Viljandisse tulnud perefirma esindaja jäi esimese festivalipäeva rahvahulgaga rahule. «Käis palju uudistajaid ja uute maitsete proovijaid. Hästi mõnus ja tore õhkkond. Ootus oli võib-olla natuke suurem, aga Viljandi on ju üsna väike linn, tuhandete huviliste voorimist pole mõtet ette kujutada,» rääkis ta.

Ka festivali teine päev algas Tali hinnangul toredalt: esimene ost tehti mõni minut pärast avamist. «Üks härra tuli joonelt Lehe leti juurde ja võttis ühe kaheksapudelilise komplekti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles