Poliitikud loovad spaahotelli jaoks töörühma

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Aqva spaa juht Roman Kusma on käinud Viljandi valla ja linna poliitikutele oma ideed mitu korda tutvustamas. Nüüd luuakse temaga suhtlemiseks töörühm.
Rakvere Aqva spaa juht Roman Kusma on käinud Viljandi valla ja linna poliitikutele oma ideed mitu korda tutvustamas. Nüüd luuakse temaga suhtlemiseks töörühm. Foto: Elmo Riig

Viljandi linna ja valla võimupoliitikud panevad kokku töörühma, et analüüsida Virumaa ettevõtjate pakkumist järve äärde spaahotelli rajamiseks. Samal ajal jätkub täie hooga töö kesklinna veekeskuse rajamiseks.

Viljandi linnapea Madis Timpsoni sõnul arutasid linna võimuliitu kuuluvad poliitikud neljapäeva õhtul veekeskuse võimalikke asukohti ja leidsid, et Rakvere AQVA Spa investorite pakkumine rajada spaahotell koos veekeskusega Viljandi järve äärde on atraktiivne ja seda on mõistlik analüüsida. Selleks tehti vallajuhtidele ettepanek luua linna ja valla ühine töörühm pakkumise kaalumiseks.

«Isiklikult loodan analüüsi tulemusi saada septembriks, et siis otsuseid langetada,» lisas Timpson.

Samal ajal ei külmutatud ega lõpetatud aktsiaseltsi Viljandi Veekeskus tegevust, mille loojad on võrdsetel alustel linn ja vald. Aktsiaseltsi nõukogu esimehe Harri Juhani Aaltoneni sõnul jätkab ettevõte tööd täpselt samal moel nagu seni. «Mina ja Rein (aktsiaseltsi juhataja Rein Ilves – toimetus) tegeleme edasi Reval-Spordi kui investoriga,» sõnas Aaltonen ja kinnitas, et Tallinna suurima spordiklubi huvi Viljandi veekeskuse loomise vastu pole kuhugi kadunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles