Ühistöö tõi käsipalli suurturniiril võidu

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulla koju toonud Põlva ja Viljandi käsipallurite ühisvõistkonnas osalesid viis siitkandi noort: Hendrik Koks, Aleksander Pertelson, Robin Liinsoo, Oliver Ruut ja Carl Alex Kukk.
Kulla koju toonud Põlva ja Viljandi käsipallurite ühisvõistkonnas osalesid viis siitkandi noort: Hendrik Koks, Aleksander Pertelson, Robin Liinsoo, Oliver Ruut ja Carl Alex Kukk. Foto: Erakogu

Viljandi ja Põlva käsipallipoiste ühismeeskond saavutas rahvusvahelisel turniiril «Tallinn Handball Cup» C-vanuseklassis esikoha.

Küsimusele, kuidas kaks muidu konkureerivat meeskonda suurvõistluse jaoks ühise pundi kokku panid, vastas viljandlaste treener Marko Koks, et kuigi palliplatsil ja Eesti meistrivõistlustel ollakse konkurendid, ollakse enne ja pärast mängu ikkagi sõbrad. «Eks me aja ühte asja ja oli lihtsalt võimalus minna koos mängima.»

Treeneri sõnul oli see võimalus natuke teistmoodi mängu proovida noortele väga kasulik. «Arengu poole pealt kindlasti äge.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles