Viljandi polegi turisti silmis pommiauk

Eget Velleste
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Giid Elina Aro selle kaardi järgi ekskursioone ei tee, see voldik «Ula peal Viljandis 2018!» potsatas täna 26 000 Ekspressilugeja postkasti.
Giid Elina Aro selle kaardi järgi ekskursioone ei tee, see voldik «Ula peal Viljandis 2018!» potsatas täna 26 000 Ekspressilugeja postkasti. Foto: Eget Velleste foto ja viljandi linnavalitsuse reklaamtrükis

​Eile ilmus nädalalehe Eesti Ekspress vahel turistidele mõeldud kaart, mis kutsub inimesi loosungiga «Ula peal Viljandis» siia külla. Meistergiid Elina Aro, kes nimetab Viljandit avastamata aardeks, kiidab küll kaardi ideed, kuid toob välja, et paljude aarete juurde see külalist ei juhata ja mõni paik ei pruugi olla nii väärtuslik.

Nimetatud kaardi leiab ka Viljandi turismiinfopunktist, majutusettevõtetest, söögikohtadest, muuseumist, veetornist ja Kondase keskusest. See on jaotatud kolmeks marsruudiks «Seiklus», «Laisklus» ja «Nautlus», mis võimaldavad inimesel oma eelistustele vastavalt ajaveetmisvõimalusi leida. Lisaks on kaardil ära toodud Viljandi söögi- ja joogikohad, majutusasutused, kaltsukad ja käsitööpoed ning muud turiste huvitavad paigad ja asutused. Iga marsruudi lõpus on ühe kohaliku inimese nimi ja kontakt, kust saab soovi korral nõu küsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles