Vallavalitsus kontrollib Leie põhikooli dokumente

Katariina Krjutškova
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Varem Kolga-Jaani vallas, kuid praegu Viljandi vallas asuvas Leie koolis hakkas möödunud sügisel õppima kolm last. Ülemöödunud aastal ei tulnud esimesse klassi ühtegi last.
Varem Kolga-Jaani vallas, kuid praegu Viljandi vallas asuvas Leie koolis hakkas möödunud sügisel õppima kolm last. Ülemöödunud aastal ei tulnud esimesse klassi ühtegi last. Foto: Elmo Riig

Viljandi vallavalitsus selgitab juunis järelevalve käigus välja, kui seaduslik ja otstarbekas on Leie põhikooli tegevus.

«Sisuliselt on tegu dokumentide kontrollimisega. See pole kuidagi seotud sellega, et Leie põhikoolis midagi lahti või valesti oleks,» ütles vallavalitsuse haridus- ja kultuurinõunik Maive Feldmann.

Viljandi vallavalitsuse korralduses on kirjas, et teenistusliku järelevalve eesmärk on saada ülevaade kooli tegevusest ning hinnata, kuidas õppeasutus järgib õigusakte ning administratiivseid tavasid. Feldmann selgitas, et kontrollitakse eelkõige hetkeolukorda, vanemaid dokumente ei küsita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles