Sõudjatele jagus kirkaid medaleid

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
16-aastane Arved Rauba ja 15-aastane Rainer Oras andsid pühapäeval Viljandi kaheksapaadis sõudes oma suure panuse ning viljandlastel õnnestus edestada Tartu paatkonda.
16-aastane Arved Rauba ja 15-aastane Rainer Oras andsid pühapäeval Viljandi kaheksapaadis sõudes oma suure panuse ning viljandlastel õnnestus edestada Tartu paatkonda. Foto: Erakogu

Laupäeval Tallinnas Harku järvel peetud Eesti sõudmise sprindidistantsi meistrivõistlustel krooniti nagu mitmel eelnevalgi aastal meeste meistriks Kaspar Taimsoo. Naiste arvestuses võttis Kärolyn Mäesaar teise koha.

Häid kohti jagus viljandlastele aga veel. Peale Kaspar Taimsoo, kes võidutses meeste ühepaadil, krooniti Eesti meistriks Helene Dimitrijev tütarlaste B-klassi ühepaadil. Poiste A-vanuserühma kahepaadil võitsid veenva eduga tartlaste ja pärnakate ees Arved Rauba ja Rainer Oras.

Rain Laudma sõitis koos tartlase Rasmus Tensinguga meeste roolijata kahepaadil hõbedale. Hugo Mengel ja Handreas Karl Kivistik tulid meeste kahepaadil kolmandaks ning Joonas Toom oli poiste A-klassi ühepaadil samuti kolmas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles