Maksumaksjad tõid nelja kuuga linnale loodetust 84 000 eurot rohkem

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eelarve vähenemise peamine põhjus on Paalalinna kooli remondi mõnede tööde nihkumine järgmisesse aastasse. Nende tööde võrra saab linn riigilt tänavu vähem toetust.
Eelarve vähenemise peamine põhjus on Paalalinna kooli remondi mõnede tööde nihkumine järgmisesse aastasse. Nende tööde võrra saab linn riigilt tänavu vähem toetust. Foto: Marko Saarm

Nelja kuuga maksumaksjatelt kavandatust 84 000 eurot rohkem saanud Viljandi linn teeb juuni lõpus lisaeelarve, millega rahakoti sisu jääb ligi 300 000 euro võrra väiksemaks. Eelarve vähenemise peamine põhjus on Paalalinna kooli remondikava muutumine.

Paalalinna kooli hoone tänavuste tööde prognoos on vähenenud ning seepärast on ka kooli remondiks mõeldud sihtrahastust vähendatud 416 000 euro võrra. Nii jääb selle aasta tulude eelarvesse 1 600 000 eurot ja kulude eelarvesse 2 500 000 eurot. Paalalinna kooli remonti rahastatakse suures osas haridusministeeriumi uudsest programmist, mis annab koolimajade uuendamiseks raha neile linnadele ja valdadele, kus koolireform on riigi hinnangul piisavalt edukalt lõpule viidud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles