Linnal tekkis lootus tondilossile omanik leida

Marko Suurmägi
, peatoimetaja asetäitja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vana koolimaja on sel sajandil kasutatud näitusesaali, laadaplatsi ja arhitektuuribüroo tööruumina, aga enamasti on see seisnud tühjana ja lagunenud.
Vana koolimaja on sel sajandil kasutatud näitusesaali, laadaplatsi ja arhitektuuribüroo tööruumina, aga enamasti on see seisnud tühjana ja lagunenud. Foto: Marko Saarm

​Viljandi raekoja kõrval rohkem kui 15 aastat tühjana seisnud kunagine koolihoone läheb suure tõenäosusega sel suvel oksjonile, sest linnajuhtide kõrvu jõudis kuuldus, et hoonele on tekkinud huviline.

«Jah, selline info meieni ühe kinnisvarabüroo kaudu jõudis,» kinnitas abilinnapea Kalvi Märtin, kuid ei saanud öelda, kes too huviline on. Et väga lagunenud hoonele on omanikku tulutult otsitud juba aastaid, otsustas linnavalitsus kiirelt reageerida ning saatis esmaspäeval volikokku eelnõu, mis vastuvõtmise korral lubaks kinnistu hoonestusõiguse enampakkumisele panna. Alghind oleks seejuures tõenäoliselt 10 000 eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles