Priit Toobali alluvusest lahkunud peakokk sai 40 tööpakkumist

Ketlin Beljaev
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kildu külalistemajas peakokana töötanud Raul Liebenau ei osanud oodata, et tema sotsiaalmeedias tehtud postitus nii suurt tähelepanu pälvib ja sellest Priit Toobali kohta negatiivset infot välja loetakse.
Kildu külalistemajas peakokana töötanud Raul Liebenau ei osanud oodata, et tema sotsiaalmeedias tehtud postitus nii suurt tähelepanu pälvib ja sellest Priit Toobali kohta negatiivset infot välja loetakse. Foto: Elmo Riig

Kildu külalistemaja peakokk Raul Liebenau, kellest Sakala kirjutas vabariigi aastapäeva eel, kui ta oli saanud kutse presidendi vastuvõtule Viljandimaa maitseid pakkuma, lõpetas Priit Toobaliga töösuhte, aga saab  väiksest möödarääkimisest hoolimata temaga oma sõnul endiselt hästi läbi.

Raul Liebenau tegi selle kohta, et ta enam Kildu külalistemajas ei tööta, 8. juunil sotsiaalmeedias postituse, mida jagati üle tuhande korra. Et ta oli seal märkinud, et ainult töörõõmust arveid ei maksa, jäi mulje, nagu oleks Priit Toobalil raskusi palgamaksmisega. Tegelikult pole Liebenau sõnul konflikti olnud. «Elame ühes linnas ja saame suurepäraselt läbi,» märkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles