Ilus ilm ja kõrge kütuse hind suurendavad rongiga sõitjate hulka

Sigrid Koorep
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong
Rong Foto: Elmo Riig / Sakala

Elroni rongidega tehti mais rohkem kui 700 000 sõitu, mis on viimase 22 kuu suurim tulemus. Edaspidisesse sõitjate arvu kosumisse annab oma osa ka Viljandi.

«Ka sel suvel oleme lisanud väljumisi nii Viljandisse kui Pärnusse, et oleks rohkem valikuvõimalusi oma sõitude planeerimiseks. Vajadused on aga ilmselgelt suuremad, mistõttu töötame selle nimel, et meil oleks  rohkem ronge ja saaksime pakkuda rohkem ühendusi nii Tartusse, Narva kui ka Viljandisse,» ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. Tema sõnul on sõitjate arvu kasvule kindlasti kaasa aidanud ka ilus ilm, kõrged kütuse hinnad ja üleüldine hoiaku muutumine keskkonnateadlike valikute poole. «Sel aastal on tehtud üle 250 000 sõidu enam. Kasvav rongisõidu populaarsus paneb kogu meie rongipargi proovile ning näitab selgelt, et lisarongide soetamise otsusega ei saa enam viivitada.»

Elroni rongiliinidel tehti mais 724 000 sõitu, mis on üheksa protseni enam võrreldes eelmise aastaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles